sophianilea

bloggbyte

Publicerad 2012-07-05 23:33:08 i min vardag♥,

ja,min blogg är lite upp och ner nu pga att jag ska byta blogg. kommer avslöja namnet här när nyabloggen är helt klar! puss

dagen

Publicerad 2012-07-05 00:38:00 i min vardag♥,

min blogg kan ta sig, nej men jag hatar den! är jätte trött på headern och att inte själva bloggen är nå bred, bilderna blir så "smala"... jag ska be och böna till vilma, hoppas hon kan fixa det redan imorgon:d wiii!!!

strax efter att jag hade vaknat smsade elsa och fråga ifall jag ville haka på att äta lunch på stan vilket jag självklart ville. vi åt tacobuffe på kingen, supergott! lite senare mötte vi irra och patti, vi fixade lite saker och sen satt vi oss på cafè la rose's uteservering och åt glass och prata massor!♥  sen vidare hem till patti där vi chillade typ och tittade runt på datorn osv! fast då hade elsa åkt hem och irra åkte efter ett tag! och justja, vi var in i den nya godisaffären också :)
vart helt enkelt en toppendag idag också! nu ska jag sova lite, kisses

just.girly.things

Publicerad 2012-07-05 00:23:00 i min vardag♥,

  
 
 
 
 
 
 
dom flesta sånnahär bilder stämmer verkligen till 100%!!
man bara sitter och ler för att man känner pricis igen sig:) i love it♥
 

Feel so close

Publicerad 2012-07-04 00:51:06 i min vardag♥,

halloj! gården var konon! den började med presentjakt på stan med elsa och vilma, sen åkte vi hem till Elsa där vi hängde med finaste felicia och där åt vi bla en supergod rabarberpaj! sen badade vi i hennes pool. så himlans skönt nu när vädret är som bäst!
idag vaknade jag klockan tio av mig själv, händer icke ofta!! jag började dagen med någon timme i solstolen, det är bäst att njuta när det är fint väder eftersom svensk sommar inte är något att lita på;) regn regn regn. vid ett tiden mötte jag alva på stan där vi skulle handla godis och massa annat till kvällen, vi hade typ tjejkväll+lite firande för alva och mig som har fyllt år! fast först gick vi runt i plus lite,köpte en välbehövlig sportbh och ett jättefint skal till min telefon! 
tjejkvällen vart väldigt lyckad, och jag fick hur fina presenter som helst av dom snälla brudarna :*
nu tänkte jag se på en film och sen sova, natti <3

+++

Publicerad 2012-07-02 00:04:57 i min vardag♥,

 
dagen har jag spenderat med mina saknade bästa tjejer!♥ först en fika med vilma på karlfeldtsgården sen mys hos elsa på kvällsingen med båda mina solrosor! hiihua vad töntigt det lät.
nu tänkte jag slå på en film och sen sova lite, puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela