sophianilea

School

Publicerad 2012-01-31 11:32:25 i min vardag♥,

hejhå! jag sitter i skolan i korridoren med brudarna. vi börjar om en kvart, engelska har vi då. sen två lektioner efter den. ganska segt..
efter skolan händer inget speciellt :)
nej nu ska jag vara social, pusshej:)

 

Måndag

Publicerad 2012-01-30 19:06:45 i min vardag♥,

hejhå! jag sitter hemma hos mormor och morfar och vi pratar om resor! det är inget bestämt men jag hoppas såklart att vi kan åka någon stans.. :)
efter skolan gjorde jag elsa och vilma pannkakor. mums!!
jag var inte på träningen eftersom jag är förkyld och vill inte riskera att bli värre..
när jag kommer hem ska jag plugga so och senare titta på "familjen annorlunda" och sen "mammor och mini modeller". super kul!!
justja, kronjuvelerna som jag tittade på två avsnitt av igår var hur bra som hällst! det rekommenderar jag värkligen! pusshej!



ett jätte gulligt halsband jag fick av mamma idag! jag ville bara att ni skulle få se det.. :) tack mamma!

in kommer ting

Publicerad 2012-01-29 20:17:50 i min vardag♥,

hejhå! nu ska jag och mamma äta lite mys och kika på kronjuvelerna som gick på tv för några veckor sedan, men vi missade det då.. natti natti!♥

Sunday

Publicerad 2012-01-29 14:00:09 i min vardag♥,

fyra från igår!

 

 

hejhå! jag ligger på vilmas säng med elsa och vilma. vi har nyss varit ute och fotat lite i det fina vädret! :)
igår var vi på stan och kika lite och köpte mys och lite spa saker till kvällen. sen for vi hem till mig sedan vidare till vilma där vi bastade, hade ansiktsmask osv. sen åt vi tacos och tittade på tv och åt massa gott. myspys! jag och elsa sov kvar hos vimsan också! kvällen var super!
nu ska vi gå och äta lunch, pusshej!

 

onsdag

Publicerad 2012-01-25 21:31:16 i min vardag♥,

bild ifrån hemkunskapen i måndags!!

 

hejhå! jag sitter i vardagsrummet och fryser som en galning, trots att jag har min filt med värmeslingor inlindad runt mig. trött är jag också, funderar på att gå och lägga mig nu.
dagen var rolig, efter skolan åkte jag och vilma med elsa hem till henne. vi hade lite myys!! <3 pusshej!

The Lion's Roar

Publicerad 2012-01-24 21:37:23 i min vardag♥,

hejhå! jag kom nyss hem från träningen, eller ja. det var för en halvtimma sedan.. det var jätte kul och skönt att vi har börjat tränat ute, trots att det är kallt. nu sitter jag med en te kopp och biologi boken framför mig! jag ska sätta igång genast, fast jag ska bara svara på några fåtal frågor :) nåväl, jag ska skärpa mig med bloggningen också! pusshej! <3


Hit the lights

Publicerad 2012-01-16 20:02:39 i min vardag♥,

hejhå! skriver lite kort för jag ska hoppa in i duschen nu typ.
lektionerna var väldigt lugna idag tycker jag! :) skönt de!!
efter skolan gick jag, elsa och vilma hem till mig och titta på elsas värld och ett annat program :)
lite senare åkte vi på träning! det var roligt! :) sen har jag bara ätit middag osv. mmm, jag åt lassange! mammas är den bästa som finns!
klockan nio ska jag se på "mammor och minimodeller" eller nåt sånt, det verkade lite småkul :)
hihi, oj. inlägget vart ganska långt ändå... jajaja!
pussshej!

the a team

Publicerad 2012-01-15 20:46:52 i min vardag♥,

image description


hejhå! jag har nyss glidit hem från mormor och morfar. det är så himla halt ute..
vi firade mamma och morfar som fyllt år nu i veckan. åt mat och fikade, det var ganska mysigt!♥

just nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig på sängen, inte sova för det kommer jag inte kunna. men typ lyssna på musik och läsa.. fast först ska jag fixa det lite mysigt i rummet först, tända ljus osv ♥

natti natti! ♥

Lördag

Publicerad 2012-01-14 20:43:40 i min vardag♥,

 

 

 



hejhå! jag är hos elsa nu, vi myser framför teven med godis :)
idag har jag varit i falun hela dagen. vi hade futsal cup, vi kom delad trea.. jätte bra spelat alla tjejer!!♥

jag uppdaterar imorgon. pusshej!


shake it out

Publicerad 2012-01-12 22:39:39 i min vardag♥,

en söt bild på söta tjejer!

 

 

hejhå! efter skolan som var ganska tråkig eftersom att vilma åkte hem gick jag och elsa hem till mig och tittade på film. titanic, fy sjutton vilken bra film! fast sorglig...

efter middagen fikade vi och gratta mamma lite, hon fyller år idag! <3 fast i helgen ska vi fira med släkten.

imorgon efter skolan är det träning:) fast jag tror jag hinner hem osv för vi slutar nog en timme tidigare om jag inte hörde fel, skönt de! nu ska jag flyga in i duschen sen sova. natti natti!

 

All this way

Publicerad 2012-01-11 18:20:56 i min vardag♥,

hejhå! skolan var seg, iaf lektionerna efter lunch. matte, no och profil. profil är kul i varnliga fall men icke idag, var inte på humör idag. nåväl, mina kläder som jag beställde har kommit :) mamma ska hämta paketet när hon har tränat klart, vilket är klockan halv åtta. nu ska jag vara social med elsa och vilma. fast ja, dom är ju inte så sociala dom heller. jodå, dom fixar med elsas blogg som det vart någe fel på igår, pussshej!

Flyga högt

Publicerad 2012-01-10 23:23:22 i min vardag♥,

hej, de senaste fyrtjo minuterna har jag varit helt inne i min braiga bok. det var svårt att slita sig från boken men jag gör ju allt för bloggen...
så kunde det varit om jag gick och la mig på sängen för en timme sedan när jag tänkte det, men nej. för jag fastnade framför datorn vilket inte var såå bra. men nu ligger jag under mitt gosiga täcke. nu ska jag nog läsa lite, vi får se om jag kan sluta någon gång. för det är sant att boken är bra! natti natti :*


 

Mirror om the wall, here we are again

Publicerad 2012-01-10 16:29:02 i min vardag♥,

 

hemkommen från skolan och vilma och elsa är med :) eller vi har varit hemma ett tag nu. idag händer inget speciellt, vilma har fixat lite små saker på min blogg bara. ska kanske se på någon bra film... pusshej!

 

skin skin som den sol du är

Publicerad 2012-01-09 21:27:50 i min vardag♥,

 

 

jag sitter här med en kopp te ♥ gosigt. jag tänkte fixa mina naglar om jag orkar... vi får väl se hur det blir med den saken. jag känner mig inte så sugen på att gå upp tidigt imorgon bitti för att gå till skolan. så nu ska jag njuta av sista lovtimmarna och mitt goa te! natti natti! ♥

 

 


12-01-07

Publicerad 2012-01-07 13:47:44 i min vardag♥,



hej hå katten står på tå, jag och vilma sitter och väntar på att elsa ska komma. hon e seg. vi passade på att göra lite poser att dela med oss! Ha de gott och låt inget sätta stopp!!

mina stjärnor två

Publicerad 2012-01-07 00:07:32 i min vardag♥,






hej! nu på kvällen har jag, elsa och vilma haft vår mycket försenade minijulafton! vi har bytt julklappar, ätit tacos, godis och hallonsoda <3

vimsan åkte hem för ett tag sedan, nu är även hon stolt ägare av en iphone. vi är värsta iphone gänget nu asså!! nu ska jag och elsa gå och tvätta oss med ansikts peeling osv. jag fick nämnligen bla en sådan av elsa. åh, jag är såå nöjd med det jag fick av stjärnorna! ni kan inte ana! tack tack tack<3

nej nu ska vi susa! natti!!


never let me go

Publicerad 2012-01-05 20:19:07 i min vardag♥,




Morgon mys med min kisse. Vilma kom och hon läste lite i en bok. Vi gick ner på stan, Avesta är fint men Vilma är finare. Vi avslutade dagen på stan med en fika på cafe la rose. Jag hade gärna velat haft lite mer grädde!!





Tjollahopp! Här sitter en glad Fia :) Fast allt är ju inte perfekt.. Hon hade en rolig dag med sin vän Vilma! Men Elsa fattades.. Elsa har shoppat idag i Stockholm och Vilma ska göra det imorgon i Uppsala. Fia vill också shoppa!!! Jag kanske ska dra till med lite nät shopping, om det går för sig för mamma! Ja, det var väl det :) Vi har uppdaterat mycket på instagram idag, det är en app till min älskade telefon!

2012

Publicerad 2012-01-01 23:48:00 i min vardag♥,












Tre från nyår och tre från Instagram

















Hej! Jag har inte bloggat på flera veckor, icke bra... Jag som sa att jag skulle blogga varje dag :) Nu ska jag inte lova något med iaf försöka att blogga tre gånger i veckan. Hihih :)

Det har hänt mycket roligt under dessa veckor. I julklapp fick jag bla en vit iphone som jag önskade mig :) Lycklig tjej!! Jag fick mycket annat fint också och hade en rolig julafton med släkten :) Jag har även shoppat lite på mellandagsrean i Västerås, när jag var där åt jag världens godaste thai/kina buffe! Mums!!

Igår var det nyårsafton, jag hade otroligt roligt! Vissa stunder skattade jag så jag fick ont i käkarna. Jag älskar sånna stunder, när man är så flummig att man inte kan sluta skratta.

Nu ska jag gå och lägga mig :) Uppdaterar imorgon! Natti natti <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela